هیچ چیز سختتر از اون نیست که ببینی عزیزت تصمیم گرفته تنها باشه. تو از دیدنش، از شنیدن صداش لذت میبری اما اون درها رو بسته و تنهایی رو جای تو انتخاب کرده… هیچ چیز سختتر از اون نیست که ببینی تنها شدی. عزیزانت رو میبینی و دوستشون داری ولی همه تو رو انکار میکنن. درها رو به روت بستن و تو تنها شدی. تنهایی باتلاقه…
با خرید قانونی و شرعی فیلمهای ایرانی، علاوه بر حمایت از تولید ملی میتوانید در ادامه حیات صنعت تولید فیلم و سریال ایرانی نیز سهمی داشته باشید. علاوه بر این، با دانلود آثار آنها را همیشه در رایانه خود ذخیره خواهید داشت و دیگر نگران گم شدن DVD فیلمها نخواهید بود :)
دارکوب سوژه اش رو خوب میشناسه و به جای بسط دادن اش به طور خلاقانه، به عمق سوژه ی خودش نفوذ میکنه. دارکوب نشان دادن زندگی و وضعیت معتاد ها رو به یک داستان قصه گو و پرکشش ترجیح میده. مهسای معتاد قصه ی ما بیش تر بهانه است! بهانه ای برای نشان دادن زندگی هم قشر هاش.
مهسا با هنرنمایی خیره کننده سارا بهرامی یکسری ابهام هایی در شخصیت اش هست که تا پایان فیلم رفع نمیشه. مثل رفتن مهسا. اینکه واقعا چطوری مهسا از زندگی روزبه رفت؟ در اواخر فیلم، در یک فلش بک مهسا رو می بینیم که با بچه اش توی ماشینه و سعی داره ساکت اش کنه چون نمی تونه بهش شیر بده این سکانس کامل کننده ی کدوم حرف فیلمه؟ مکمل کدوم پازله؟ در طی فیلم برای ایجاد یک حس همزاد پنداری لحظه ای می بینیم که مهسا معتاد بودن خودش رو به مردن بچه اش ربط میده ولی این قضیه برای ما باز نمیشه. چرا مهسا فکر میکرده بچه رو از دست داده؟
شخصیت روزبه هم سمپاتی مخاطب رو جلب میکنه. به خاطر فشار هایی که از طرف زندگی اش و نیلوفر بهش وارده.
بازی های فیلم در سطح خوب و کارگردان هم که چند سالی میشه که دغدغه مند بودن خودش رو به اثبات رسونده.
سارا بهرامی هنرمندانه این نقش را ایفا کرد.