هر انسان بزرگی الگوی بسیاری از انسان های دیگست معیریان بدون شک بهترین کارگردان چند سال اخیر و الگوی خیلی از جوونای ایرانی بوده به همین بهانه یه نگاهی به کارای ایشون میکنیم !!!!
قبل از انقلاب موضوع فیلمها بسیار جنسیتی و محتوای اونها غیراخلاقی بوده و بالطبع برای جلب مخاطب هرکاری میکردند. یکی دیگه از اون کارا گذاشتن اسمهای عجیب و غریب روی فیلمها بوده که بعضی از اون اسمارو اینجا میخوام بگم. شماهم اگه فیلمی با اسم بامزه سراغ داشتین تو کامنت بنویسین.
قرار نیست سینما برای مخاطب تصمیم بگیرد ! قرار بر این است که مخاطب اهداف خود را در سینما ببیند ! کافی است ، اغراق ها ، سیاه ها را تاثیر گذار نشان داد تا مخاطب نیاز های خویش را در سینما جستجو کند .
بهتازگی یک گونه از فیلمسازی در ایران باب شده است که تنها هدفش تصاحب گیشه است. این نوع فیلمها صرفا محیط فیلمسازی را به یک کشور خارجی میبرند و در آن جا به راحتی میتوانند زنان را بدون حجاب نمایش بدهند؛ چالش اصلی فیلم می شود رویارویی بازیگران مرد ایرانی با بازیگران زن خارجی که حجاب ندارد.
در این لیست ، نگاهی به معدود آثار شکننده ساختارهای معمول سینمای ایران در دهه نود خواهیم داشت ، آثاری که در استفاده از فرم و تکنیک به شیوه خاص و منحصر به فردی عمل می کنند و آثاری متفاوت از آنچه در سینما میبینــیم خلق می کنند ! گفتنیست که آثار نام برده در این لیست ؛ لزوما از کیفیت خوب و مطلوب سینمای ایران نیستند ...
نامِ «حسین فرحبخش» درسینمای ایران،با ساخت وتهیه آثار ضعیف از لحاظ ساختار ومحتوا وصرفا جهت گیشه،عجین شده.فیلمهایی که نه تنها ارزش نقد ندارند،بلکه از هیچ بار هنری وتکنیکی هم برخوردار نیستند/ این کارنامه پربار!!را باهم مرور می کنیم...
فیلمهای سیاسی ایرانی را میشناسید؟ در دنیای فیلمسازی ژانری به نام سیاسی نداریم، ولی موضوع فیلمها میتواند «سیاسی» باشد. در جامعه ایران که سیاست بخش مهمی از زندگی مردم شده است، فیلمهای سیاسی ایرانی زیادی ساخته نشده است. اما همین فیلمهای کم هم جزو فیلمهای مهم سینمای ایران هستند و مردم آنها را دوست دارند.
در طول سالهای حیات سینمای ایران،بوده اند فیلمهایی که از یک نام مشابه استفاده کرده اند وبه نوعی،دوبار ساخته شده اند!نکته جالب این فهرست،حضور پررنگ حسین فرحبخش در دوباره سازی این فیلمهاست!چه با بهره گیری از نام مشترک و چه با کپی برداری از قصه و ساختار!
با توجه به انتخاب فیلم "بدون تاریخ ، بدون امضا" برای ارسال به اسکار ، نگاهی داریم به تمامی 25 آثاری که تاکنون به عنوان نماینده سینمای ایران به اسکار معرفی شده اند . سینمای ایران تاکنون دوبار موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان مراسم اسکار شده است که این دو افتخار را اصغر فرهادی با فیلمهای "جدایی نادر از سیمین" و "فروشنده" برای سینمای ما کسب کرد ! (به ترتیب دوره نمایندگی :)
با گذشت حدود یک دهه،از عمرِ سریال های شبکه نمایش خانگی در ایران،همواره ساخت و توزیع این آثار با حواشی زیادی همراه بوده.از افت کیفی و ریزش مخاطب و کناره گیری بازیگران و عوامل سازنده گرفته تا پایان بندی های عجیب و باری به هرجهت و ازهمه بدتر،حتی نیمه کاره ماندن!!و این سوال بی جواب در ذهن مخاطبی که هرهفته این اثر را دنبال کرده که :«آخرش چی شد؟؟!!»...برخی از این آثار را مرور می کنیم.