شعله‌ور

‏شعله‌ور‏ (1395)
‏FLAMING‏

6.5
رای شما:
0/10
بر اساس رای 498 کاربر
90 دقیقه
درام
اکران شده در 1397/05/24

خلاصه داستان فیلم سینمایی شعله‌ور
فرید مرد میان‌سالی است که به قرص اعتیاد دارد و همسرش نیز او را ترک کرده و رابطه‌اش با پسرش نیز چندان درخشان نیست. در این شرایط او تصمیم می‌گیرد به زندگی‌اش سر و سامان دهد اما...

برنده 1 و نامزد 7 سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر
امیر حسین خیراندیش: فیلم علاوه بر دغدغه‌ی اخلاقی، دغدغه‌ای اجتماعی هم دارد، رسیدگی مسئولین به سیستان و بلوچستان که علناً در فیلم بیان می‌شود. با وجود تلاش نعمت الله در چینش و انتخاب محترمانه میزانسن و نما اما بعضی لوکیشن‌ها و روند داستان در واقع به انگاره‌‌ عمومی و تصویر منفی مردم از این ناحیه دامن می‌زند.
آرش پارساپور: فیلم شعله ور نمی‌تواند موفقیت‌های آثار قبلی نعمت‌الله را تکرار کند ولی عملا فیلم بدی هم نیست. انتظارات از این کارگردان و همچنین پتانسیل‌های فیلم که تا حد زیادی از دست رفته‌اند بالاست و صرفا امین حیایی به‌خاطر شخصیت عجیبش در فیلم می‌تواند ماندگار باشد.
افشین علیار: به نظر می‌رسد نعمت الله بعد از ساخت رگ خواب و پرداختن به روحیات و مسیر زندگی یک زن خواسته فیلمی مردانه بسازد اما مشخص نیست زنان و مردان در فیلم‌های نعمت الله چرا به این شدت عقب افتاده و بی‌دست و پا هستند؟
مدیسا مهراب پور: «شعله‌ور» در اینجا با «ال» آخرین ساخته فرهوفن رابطه فرا متنی ویژه‌ای پیدا می‌کند گویی نسخه‌ای مردانه و البته ایرانیزه شده از شیوع نفرت مشابه و پرورش هیولایی که در قهرمان «ال» هم حضور دارد، باشد.«ال» هم در نشان دادن نفرت و صراحت لهجه در به تصویر کشیدن شر با تماشاگرش شوخی ندارد و مدام او را آزار می‌دهد.
در نظرسنجی مجمع نویسندگان و منتقدان سینمای انقلاب دوره سال 1396، فیلم سینمایی «تنگه ابوقریب»، «به وقت شام»، «لاتاری»، به عنوان سه اثر برتر جشنواره فجر انتخاب شدند و فیلم‌های سینمایی «شعله‌ور» و «مغزهای کوچک زنگ‌زده»، به صورت مشترک در رتبه «پنجم» قرار گرفتند.
فیلم سینمایی «شعله‌ور»، سومین همکاری مشترک بین «همایون شجریان» (خواننده» با «حمید نعمت‌الله» (کارگردان)، بعد از فیلم سینمایی «آرایش غلیظ» و فیلم سینمایی «رگ خواب» است.
«محسن روزبهانی»، با حضور در فیلم‌های سینمایی؛ «به وقت شام»، «تنگه ابوقریب»، «شعله‌ور» و «سرو زیر آب»، پرکارترین بدل‌کار در «سی‌و‌ششمین جشنواره فیلم فجر» است.
سوتی های فیلم شعله‌ور (0 سوتی)
(امین حیایی): الان همه چیز قشنگه ! همه چی هماهنگه ! من با همه مهربونم
من دیوونم ! دیوونم که یهو سوار هواپیما میشم میام سر میزنم به کوه و بیابون !
(امین حیایی): دیگه هر چی تنم کنم ؛ هیچ فرقی نداره ، انگار همش رخت بیچارگی تنمه !
از یک مدرسه 900 نفره همه که آدم نمی‌شند، اکثریت دست بدخت هاست.
جزئیات بیشتر از فیلم شعله‌ور
پخش کننده: موسسه بهمن سبز
میزان فروش: 1،045،774،000 تومان
سوالات نظرسنجی ( 8 سوال)

فیلم ارزش یک بار دیدن را دارد؟


فیلم از لحاظ فنی و هنری باکیفیت ساخته شده است؟


تیم بازیگران، نقش‌ها را خوب بازی کردند؟


داستان و ساختار فیلم غیرتکراری و جدید بود؟


حرف و پیام فیلم، مفید و ارزشمند هست؟


بعد از پایان فیلم به آن فکر می‌کردید؟


فضای فیلم با فرهنگ خانواده شما سازگار است؟


فضای فیلم مناسب کودکان است؟

نظر خود را ثبت کنید
ارزیابی مردم از فیلم شعله‌ور (از مجموع 46 رای)

ارزش تماشا
8.1
خوش ساخت
8.2
بازیگری
8.9
خلاقانه
7.7
محتوای مناسب
8.0
تفکربرانگیز
6.8
مناسب خانواده‌
7.3
مناسب کودکان
3.6
رای شما:
0/10
حداقل کارکتر بررسی: 0 /60
بررسی‌های مردم درباره فیلم شعله‌ور (64 بررسی)
پارسا شیروانی
خطر لو رفتن داستان
شعله ور جدیدترین فیلم حمید نعمت الله از ابتدا فیلم کنجکاوی برانگیزی بود . داستان مردی که احساس می کند عددی نشده است ؛ خلاصه داستان کوتاه اما در عین حال جذاب است و ظاهر قضیه می گوید کاراکتری داریم که جای کار زیادی دارد و حاصل کار می تواند یک انسان چند لایه و با ابعاد متفاوت باشد و کارگردان و نویسنده ای که قبلا نشان داده اند به خوبی از پس خلق کاراکترهای خاص و به یاد ماندنی بر می آیند (به ویژه در آرایش غلیظ) . مجموعه نکات فیلم امیدوارمان میکند که راضی از سالن سینما بیرون خواهیم آمد ؛ پیش بینی ای که برای نگارنده تا حد زیادی درست از آب در آمد .
فیلم پنجم نعمت الله را می توان از بعضی لحاظ شبیه به فیلم قبلی اش (رگ خواب) دانست و به نوعی ورژن مردانه ی آن در نظر گرفت و همانطور که دنیای شخصی زنانه ی شخصیت اصلی رگ خواب برای گروهی از مخاطبان مرد فیلم چندان منطقی و باور پذیر نبود (از جمله برای نگارنده) انگیزه ها و درونیات کاراکتر اصلی شعله ور نیز برای گروهی از مخاطبان خانم فیلم غیر قابل باور و ناملموس خواهد بود . (تماشای هردو فیلم با گروهی از دوستان و شنیدن نظراتشان اینجانب را متوجه این نکته کرد) .
شعله ور از حیث مضمون (اطرافیان یک انسان و اعمال آنها می توانند از انسانی بی آزار هیولایی خطرناک بسازند) تا حدودی یاد آور فیلم بسیار خوب پرویز ساخته ی مجید برزگر است ؛ این جا نیز به تدریج فشارهای مختلف روی یک انسان ، ویژگی های منفی درون او را ذره ذره فعال میکنند و عقده و حسادت درون او به تدریج بزرگ و بزرگتر می شود تا در نهایت او به کارهایی دست می زند که شاید در ابتدا دور از باور به نظر میرسیده است .
کاراکتر اصلی پرداخت بسیار خوبی دارد (هرچند کمی می توانست بهتر هم باشد) ، نمونه ی بسیار خوبی از یک کاراکتر خاکستری است . درست مثل انسان های واقعی در زندگی واقعی ، گاهی سفید است (زمانی که می خواهد پدری خوب باشد) و گاهی سیاه است (زمانی که حس میکند تحقیر شده است و دست به جنایت میزند) ؛ حتی زمانی که در قامت کاراکتری شرور دست به عمل میزند تماشاگر با او همذات پنداری میکند گویی او نیز حس کرده همراه با کاراکتر تحقیر شده و به دنبال این است تا دلش را خنک کند و این ها همه و همه ماحصل یک شخصیت پردازی درست است و شاید جذاب تر می بود اگر کاراکتر غواص قهرمان نیز خاکستری ترسیم می شد و نه اینچنین مثبت و کامل . انتخاب دارا حیایی (پسر امین حیایی) برای نقش نوید انتخاب هوشمندانه ای بوده است چرا که به شخصیت پردازی فرید و درست از آب در آمدن رابطه ی پدر و پسری نوید و فرید کمک زیادی کرده است و امین حیایی نیز یکی از بهترین بازی های کارنامه ی کاری اش را داشته است . انتخاب بازیگران ناشناخته و کمتر شناخته شده برای فضای سیستان نیز انتخاب درستی به نظر می آید و به نمایش غریب بودن آن فضا برای فرید و در عین حال تماشاگر که همراه او به آنجا سفر کرده کمک کرده است که شاید این مهم در صورت استفاده از بازیگران شناخته شده کمتر اتفاق می افتاد .
نعمت الله مانند فیلم سوم خود آرایش غلیظ به سراغ منطقه ای بکر رفته تا بلکه بین انبوه فیلم های فیلمبرداری شده در فضاهایی مشابه یکدیگر در پایتخت مخاطب را با فضایی جدیدتر (سیستان و بلوچستان) روبرو کند .
همایون شجریان در سومین همکاری با حمید نعمت الله تیتراژ پایانی کار را خوانده است که به خودی خود دوست داشتنی است اما کاش علاوه بر آن فصلی نیز در داخل فیلم داشتیم با آوازی از همایون شجریان .
پایان بندی را شاید بتوان نقطه ضعف شعله ور دانست . جنس پایان بندی تا حدودی از جنس پشیمانی فرید است که همخوانی چندانی با دنیای فیلم ندارد و جای کار بیشتری داشت و شاید اگر پایان به گونه ای دیگر رقم می خورد با محصول نهایی کم نقص تری روبرو بودیم .
در هر حال شعله ور فیلم فیلم خوبی است و نظر شخصی ام بر این است که از رگ خواب بسیار بهتر است (علیرغم تمام تعریف و تمجید هایی که از رگ خواب شد ) و قطعا ارزش یکبار دیدن را دارد هرچند که با وجود همه ی نکات مثبت میتوانست فیلم بهتری نیز باشد .
2 لایک
1 نظر
1399/02/25
سیدمجتبی
ما خیلی به این بررسی ها نیاز داریم. اینجور نقدها به ما کمک میکنه که فیلم رو درست انتخاب کنیم و راهنمای خیلی خوبی است
ممنونم اقای شیروانی
0 لایک
1399/02/26
خانم حقانی
فیلم جالبی نبود به نظرم ولی بازی امین حیایی خوب بود و جالب بود
1 لایک
0 نظر
1398/06/06
هدیه
خیلی بد
1 لایک
0 نظر
1398/05/27
یلدا
اما مخاطب های زیادی نداره مثلا از ۵ نفر ممکنه ۲ نفر این فیلمو دوست داشته باشن
آقای امین حیایی خیلی خوب نقششون رو ایفا کردن
فیلمنامه عالی
1 لایک
0 نظر
1398/05/11
یلدا
این فیلم زندگی یه آدم عقده ای رو خوب نشون داده بود
1 لایک
0 نظر
1398/05/11
راستان
"فیلمی در مورد حسادت"
به نظرم همین برای توصیفش کافیه
جالبه
فکر نمی کردم کسی بتونه هم مستقیما پند اخلاقی بده هم رو مخاطب تاثیر بذاره
هنرمندانه!
2 لایک
0 نظر
1398/05/05
محسن محمودزاده
بازی امین حیایی در فیلم شعله ور فوق العاده بود
حیایی به شایستگی توانایی ایفای نقش در کاراکترهای متفاوت را به رخ کشید
2 لایک
0 نظر
1398/04/31
حانیه
فیلم جذابی بود ولی نه در حد باقی فیلم های نعمت اله ولی در کل خوب بود
1 لایک
0 نظر
1398/04/25
رزا رزاقی خیلی فیلم مسخره بود از امین حیایی انتظار یک همچین فیلم مسخره نداشتم
1 لایک
0 نظر
1398/04/24
اقای سریالی
فیلم خوبی بود جذابیت انچنانی نداشت ولی زیبا بود در کل اگه یک سری نقص ها حذف میشد بهتر بود ولی در کل خوب بود
1 لایک
0 نظر
1398/04/24
مهدی فرهمند
اگر باچشم خودم نمیدیدم کارگردان این فیلم حمیدنعمت الله ست،اصلا باور نمیکردم سازنده بوتیک،بی پولی و رگ خواب،چنین فیلم ضعیف وبی محتوایی ساخته باشد.آخرین ساخته نعمت الله،فیلمی سرشار از تناقض وپارادوکس،سکانسهای کشدار و بی محتوا،دیالوگهای گاها بی ربط وفضایی رقت بار و کسل کننده است.ابتدای فیلم،اثر به مردم غیور سیستان وبلوچستان تقدیم میشود،اما در ادامه تصویری زشت و فضاحت بار از مصرف مواد مخدر و به اصطلاح پااندازی همین مردم ارائه میشود!شخصیت پردازی کاراکترها برخلاف همه آثار حمید نعمت الله که همیشه از این حیث سرآمد بوده،اینجا بسیار ضعیف وفاقد وجاهت ارزشی وحتی انسانی است.رابطه نچسب و گاها زشت مادر(زری خوشکام) و فرزند(امین حیایی) که با دیالوگهای سخیف و رکیک این دو همراه است،به زشتی های این اثر افزوده و بدلیل ضعف پرداخت شخصیتها،واقعا مشخص نیست با چه موجوداتی طرف هستیم؟؟اینکه یکنفر بدلیل عقده های فروخورده وشکستهای مادی ومعنوی در زندگی،به این حجم از درنده خویی برسد که دست به جنایت بزند(یا شبه جنایت) ونیز بتواند عاشق شده و یا پدر خوب و دلسوزی هم باشد،اوج بلاتکلیفی در پرداخت است!تصویر ارائه شده از منطقه مورد نظر فیلمساز،آنقدر غبارآلود،مبهم و گاهی ترسناک است که قطعا نه تنها کمکی به دیده شدن محرومیت مردم شریف سیستان نمیکند،بلکه باعث امتناع بیننده از سفر(احتمالی)به این خطه میشود!به نظر من تنها نقطه عطف شعله ور،بازی بسیارخوب امین حیایی است که با رهاشدن از کلیشه های همیشگی وتکراری،بسیار پخته وخوب ایفای نقش کرده است.در پایان باید گفت،شعله ور اصلا وابدا در قواره های حمید نعمت الله و سینمای دوست داشتنی او نیست.
11 لایک
1 نظر
1398/04/22
راد شهبازی
خود آقای نعمت الله اشاره داشتند که مواد مخدر در هرکجای دنیا به راحتی یافت می‌شود ؛ چه سیستان و چه تهران ... سکانسی در فیلم داریم که فرد آرایشگر به فرید متذکر می شود که در این مکان سیگار نکشد ! وی معتقد بود که این مردم در طول ساخت فیلم بسیار با ما همراهی کردند و در ادامه فضای بسیار زیبای سیستان و بلوچستان باعث شده در اول فیلم از این منطقه تقدیر شود .
به نظرم این کارکتر بهترین پردازش در میان فیلم های حمیدنعمت الله را دارد ، رابطه وی با اطرافیان و جهان او در پرده اول که برای کارکتر اصلی ما خوشایند نیست ، قسمت اول پرده دوم با سفر بی هدف او به سیستان و در ادامه پرده دوم روبرویی با کارکتر غواص و انتقام گیری بی دلیل از او .ما با کارکتری همراه هستیم که خود با عقده ها و عقیده هایش همواره دنبال جلب توجه است ، نزد پسر و وحیده به دنبال دلبری کردن است (سکانس های طولانی دلبری او برای وحیده در نسخه منتشر شده کاملا حذف شده و به ریتم فیلم کمک شایانی کرده) و نزد مادر و خانواده خود اصلا فرد قابل قبولی نیست ، زن سابق خود را به دلیل مصرف مواد از دست داده و حالا حتی نمیتواند مواد مخدر را بدون مصرف متادون ترک کند ! این آدم هیچ چیزی برای دفاع کردن از آن ندارد و به دنبال این است که سایر افراد را نیز با خود نابود سازد

در پرده سوم فیلم فرید تصمیم میگیرد که برای رسیدن به فرزند خود ، از شب تا صبح مدام بدود تا به بیغوله خود برسد ، به زمین می افتد و مثل همیشه خود را شکست خورده می داند و تسلیم می شود ؛ اما اینبار تصمیم می گیرد تا از پله های پرتعداد بالا برود ، و با رسیدن به فرزند خود آرام می گیرد ! ناگهان چشمان فرید به فضایی می افتد که مدت ها در آن دست و پا زده و خود را بیچاره ساخته ، حال به بهشتی زیبا دست یافته و از عقده ها و حسادت دوری کرده و باور اشتباه خود را پذیرفته (میزانسن و دکوپاژ این صحنه با نور تابان درخشان آفتاب و فضای بیابانی اطراف او از بهترین سکانس های کارگردانی نعمت الله است)
3 لایک
1398/04/23
راد شهبازی
در اینجا فیلمنامه قرار نیست چندان دور از انتظار باشد ، قرار است فیلمساز ما را به محتوا و پیامی که دارد با فرم و تکنیک مناسب برساند ...
اما فیلمبرداری دقیق و بی نظیر روزبه رایگا را فراموش نکنیم ... دقت در اندازه لانگ شات ها ، دقت در استفاده از رنگ و نور ، بی دلیل استفاده نکردن از دوربین های روی دست ... حتی فصلی نظیر مواد کشیدن کارکتر فرید نیز با یک فیلمبرداری شاهکار ، چشم نواز شده است
2 لایک
1398/04/22
اقای سریالی
اصلا کلیشه ای نبود شما معلوم نیست فازت چیه یک روز با اب وتاب از فیلم تعریف میکنی نهبه امروز که زدی فیلم رو درب و داغون کردی
0 لایک
1398/04/23
اقای سریالی
اقا چرت نگو لطفا
0 لایک
1398/04/24
اقای سریالی
فیلمنامه اصلا ضایعذ نبود
0 لایک
1398/04/24
اقای سریالی
دوستان من از شما خوهش میکنم که این اثر را به صورت اورجینال خریداری کنید #شبکه-نمایش-خانگی-تنها-نیست
1 لایک
0 نظر
1398/04/20
دارا
یک فیلم معمولی

داستان فیلم پتانسیل اینو داشت که جذاب تر ساخته بشه (مثل رگ خواب این فیلم هم داستان یک فرد سردرگم بود که البته رگ خواب بهتر روایت کرده بود و تاثیر گذار تر بود)

فیلم دارای صحنه های اضافی زیادی بود که دو عیب داشت یکی اینکه هم کسل کننده بودند و هم باعث می شد از داستان و شخصیت فاصله بگیریم و درگیر موارد اضافی بشیم
ضعف دیگه عدم استفاده از یک موسیقی متن خوب بود (سه فیلم مطرحی که امسال اکران شدند همین موسیقی باعث تاثیر گذاری سکانس هاشون شده بود)
در فیلم رگ خواب هم موسیقی داشتیم و هم دوربین حول لیلا میچرخید و ازش فاصله نمیگرفت و صحنه های اضافی شاهد نبودیم

نقاط قوت فیلم
یکی صحنه سازی های خوب بود با استفاده از نور خورشید و نماهای باز زیبا (که البته طبق توضیح بالا کمکی به فیلم نکرد بلکه شاید ضرر هم زد)

و شخصیت سازی آقای حیایی که دقیق و با جزییات نوشته شده بود خصوصا فکر و خیال هایی که می کرد و همچنین بازی بسیار خوب آقای حیایی که بهترین بازی ای بود که از ایشون دیده بودم
4 لایک
1 نظر
1398/04/19
راد شهبازی
خود آقای نعمت الله در مصاحبه ای اشاره کردند که تمامی داستان های عاشقانه و صحنه های گفتگوی بین کارکتر اصلی با دختر فروشنده را تا جایی که ممکن بوده ، حذف کردند تا صحنه های اضافی در کار نباشد ... اما بله ، تاحدودی باهاتون موافقم

و بازی و شخصیت پردازی کم نظیر امین حیایی ، فراتر از حد‌و‌اندازه سینمای ایران
0 لایک
1398/04/19
راد شهبازی
هفته آینده در شبکه نمایش خانگی 🎦🎞
(پخش از فرهنگی هنری سوره)
0 لایک
1 نظر
1398/03/27
طرفدار میلی بابی براون
راست میگی
0 لایک
1398/03/27
فیلم بین
اسفند ماه در شبکه نمایش خانگی
0 لایک
0 نظر
1397/12/08
زهرا
اصلا به نظرم جاالببببب ننننببوووودد ززززززززززززززززززززززیییییییااااااااددددددد
0 لایک
0 نظر
1397/08/26
ارسلان امیدعلی
اقای نعمت الله رگ خواب رو بهتر ساخته ولی اقای حیایی عالیه داستان زیاد اوج نداره و حوصله سربره
0 لایک
0 نظر
1397/08/08
ممدرضا
یک فیلم ضد قهرمان خوب با میزانسن های درخشان ، ولی به نظرم رگ خواب یک سر و گردن بالاتر از شعله ور هست
0 لایک
1 نظر
1397/08/04
راد شهبازی
نظر عکس شما را دارم ! به نظر بنده شعله ور هم کارگردانی بهتری دارد و هم فیلمنامه ای قوی تر ! اواخر "رگ خواب " به گونه ای بود که گویا از دست کارگردان و فیلمنامه نویس در رفته بود و به زمین سفت برخورد کرده بود ، اما پایان بندی "شعله ور" با آن دکوپاژ و میزانسن خاص (سکوت حیایی و خیره شدنش به نور تابناک صبحگاهی ) و فیلمبرداری خیره کننده روزبه رایگا ؛ از بهترین پایان بندی هایی بود که تابحال در آثار نعمت الله دیده بودم
2 لایک
1397/08/08
الهام فرهنگ
نقاط ضعیف فیلم ریتم کند و کم‌زور فیلم هست. ضرباهنگ داستان محکم نیست و مخاطب حس کش‌دار بودن میکنه
3 لایک
0 نظر
1397/07/29
سپنتا ملکی
فیلم خوبی است بابازی های خوب فقط تنهامشکلی که داردیک خورده حوصله سربراست مگرنه اقای حیایی خوب بازی کرد.
0 لایک
1 نظر
1397/07/20
راد شهبازی
حوصله سربر ؟ نسخه جشنواره را می فرمایید یا نسخه اکران شده ؟!
0 لایک
1397/07/26
زهرا
هموطنان این فیلم بهتره یا دارکوب ؟؟
0 لایک
2 نظر
1397/07/04
یونس
سلام هموطن !
قطعا افراد بسیار زیادی در منظوم نظراتشون رو درباره هر دو فیلم گفتند و شما میتونید نظرات اونها رو درباره فیلم بخونید !
اما به نظر من شعله ور چند درجه بهتر از فیلم دارکوب عمل کرده !
شعله ور کارکتر خوب خلق شده داره اما دارکوب کارکتر هایی اجتماعی سازی داره که میتونست امیدوارانه تر خلق شه !
قطعا شما رو به دیدن شعله ور دعوت میکنم !
البته اگر کارکتر خاص ساز حمید نعمت الله رو میپسندید !
5 لایک
1397/07/04
حمید
ممنون هموطن😂😂😂
0 لایک
1397/07/16
محمودی اگر مثل رگ خواب آقای نعمت الله باشع ترجیح میدم اصلا نبینمش
0 لایک
1 نظر
1397/06/27
راد شهبازی
بدون توجه به منطق و استراتژیکِ فیلمساز ! پیشنهاد بنده به شما تماشای فیلم های اجتماعی کاملا قصه گو و ساده (که نظیر آن در سینمای ما کم نیست) و یا تماشای سریال های تلویزیونیست ! اگر تفکرات کارگردان اثر را نمی پذیرید ، لااقل آثار وی را تخریب نکنید !
1 لایک
1397/06/28
راد شهبازی
به قول امین حیایی ، هر بیننده ای که این فیلم را دیده "کُپ" کرده است ! شاید در اولین واکنش احساس نچسبی به بیننده دست دهد ، اما به نظرم شعله ور جز فیلم های خوب این چندساله است ! درام پخته ، کارگردانی قوی و خاص ، بازی جذاب حیایی ، فیلمبرداری کم نقص روزبه رایگا و... اما طبعا اگر فیلم در اواسط آن قوی تر و خوش ریتم تر پیش می رفت ، اتفاقات خیلی بهتری برای شعله ور می افتاد !
4 لایک
1397/06/15
علی فیلم بین
حمید نعمت اله شعله ور رو بهترین فیلم خودش میدونه.
1 لایک
1397/08/16
زهره
مرسی که من رو دنبال کردی بوس بوس
1 لایک
1397/08/19
زهرا
خیلی ممنون خوشگل
1 لایک
1397/08/19
مشاهده بررسی‌های بیشتر