۱۸ میلیون نفر با جلوگیری از اسراف درایران، سیر می شوند! فائو ،سازمان بین المللی غذا: 🔻آمار سالانه ضایعات غذایی در ایران ، تقریبا معادل ۶۰ درصد درآمد نفتی کشور است. 🔻هدر رفت روزانه غذا در ایران به ازای هر فرد ۱۳۴ کیلو کالری می‌باشد. 🔻در بخش کشاورزی نیز،سالانه ۳۰ درصد محصولات تولیدی در کشور،به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می‌شود. 🔻آب مصرف شده برای تولید این ضایعات ۳/۹ میلیارد متر مکعب است که عدد بسیار نگران کننده ای به شمار می‌رود. 🔻طبق برآورد ها ، مجموع ضایعات غذایی و کشاورزی ایران ، به اندازه سیر کردن جمعیت گرسنه یک کشور ۱۸ میلیون نفری است!
رضا کیانیان | ۱۸ میلیون نفر با جلوگیری از اسراف درایران، سیر می شوند!

فائو ،سازمان بین المللی غذا:
🔻آمار سالانه ...
316
1398/07/25