حواشی فیلم سینمایی «خفه‌گی» (12 حاشیه)

«محمد روح‌الامین»، 12 بهمن ماه سال 1396 برای طراحی لوگوی فیلم سینمایی «رگ خواب» و فیلم سینمایی «خفه‌گی» موفق به کسب دیپلم افتخار شد.
اولین اکران مردمی فیلم «خفه‌گی» در روز چهارشنبه ۲۶ مهرماه 96 با حضور «نوید محمد زاده» برگزار شد که سیل عظیم جمعیت بخاطر حضور نوید محمد زاده به پردیس کوروش آمده بودند و به علت درخواست فراوان مردم سانس‌ها تمدید شد و حتی به سانس ویژه هم رسید.
از حاشیه‌های مراسم فرش قرمز «خفگی» در سی‌وپنجمین جشنواره فجر که در دیگر مراسم‌های فرش قرمز برای آثار سینمایی در کاخ مردمی جشنواره فیلم فجر دیده نمی‌شد، این بود که بسیاری از مخاطبانی که برای تماشای فیلم خفگی به پردیس ملت آمده بودند، علاقه داشتند تا با «الناز شاکردوست» عکس بگیرند اما به دلیل تعداد بالای افراد حاضر در محل و نزدیک شدن به زمان آغاز نمایش فیلم، چنین امکانی وجود نداشت.
«نوید محمدزاده»، بازیگر نقش اصلی مرد فیلم «خفه‌گی»، در مراسم فرش قرمز خفگی در سی‌وپنجمین جشنواره فجر حضور نداشت.
«فریدون جیرانی»، کارگردان فیلم علت غیبت او را سفر خارج از کشور اعلام کرد.
در فیلم «خفه‌گی» زن جوانی به دلیل اختلالات روانی در بیمارستانی که ریاست آن با یکی از آشنایان خانوادگی مسعود (نوید محمدزاده) است بستری شده؛ نکته اینجاست که فضای خاص آنجا، به صورت اغراق شده، به فیلم «شاترآیلند» شباهت دارد.
فیلم «خفه‌گی» در تیمارستانی آغاز می‌شود که به دلیل اکساسوار و شرایط خاص آن ابتدا ذهن را به سمت داستانی در گذشته سوق می‌دهد ولی بلافاصله با عنوان شلوغ بودن مترو این ذهنیت فرو می‌ریزد و فیلمساز به صورتی مستقیم خواسته خود را در ایجاد تناقض و دوگانگی در زمان و مکان، عیان می‌کند.
«پولاد کیمیایی»، بازیگر فیلم‌های «قاتل اهلی» و «خفه گی» هنگام نمایش فیلم پدرش (قاتل اهلی) در سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر در واکنش به تماشاگرانی که می‌خندیدند لفظ نامناسبی را با صوت بلند ادا کرد تا جوابی به آن خنده‌ها باشد، همین باعث شد وقتی در فیلم «خفه‌گی» صحنه‌های مربوط به او می‌رسید برخی تماشاگران همان لفظ را در سالن تکرار کنند.
در مورد داستان فیلم «خفه گی» مخاطب به نتیجه خاصی نمی‌رسد و یکی از نقاط قوت فیلمنامه است که می‌تواند بیننده را وادار به طرح پرسش کرده و تا مدتها درگیر خود کند.
نورپردازی، طراحی لباس‌ها، صحنه و گریم با دقت انجام شده و مطمئنا فصل جدیدی را در سینمای ایران رقم خواهد زد.
فیلم «خفه گی» بصورت سیاه و سفید تصویر برداری شده است.
اختلاف کیفی «خفه گی» فریدون جیرانی با فیلم‌های پیش از آن بسیار زیاد است.
احتمالا «خفه گی» برای یک مخاطب معمولی، فیلمی گنگ، بی‌هدف و سخت فهم به نظر برسد و یا از سیاه‌وسفید بودن فیلم حوصله‌اش سر برود، اما تماشاگر حرفه‌ای‌تر به‌خوبی متوجه ویژگی‌های بارز خفه گی و داستان متفاوتش برای سینمای ایران می‌شود.