دیدار

‏دیدار‏ (1373)
‏The Visit‏

6
رای شما:
0/10
بر اساس رای 231 کاربر
درام, دفاع مقدس

خلاصه داستان فیلم سینمایی دیدار
روزهای جنگ... «امیر» که کارش گل‌فروشی است با «ژانت» آشنا می‌شود، به زودی بین آن‌ها الفتی پدید می‌آید؛ «امیر» پیشنهاد ازدواج می‌دهد اما «ژانت» که مسیحی است نمی‌پذیرد.
در جریان یکی از بمباران‌ها، «ژانت» پدر و مادرش را از دست می‌دهد. وقتی موافقت خود را برای ازدواج اعلام می‌کند «امیر»، برای انجام دوره‌ی وظیفه‌ی سربازی، به جبهه اعزام می‌شود. اداره‌ی باغ و پرورش گل به عهده‌ی ژانت گذارده می‌شود. انتظار «ژانت» برای بازگشت «امیر» بیهوده است، چون او به اسارت درآمده است. اما «ژانت» هشت سال برای آزادی او صبر می‌کند...

برنده 1 و نامزد 1 سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر
حواشی فیلم دیدار (0 حاشیه)
سوتی های فیلم دیدار (0 سوتی)
دیالوگ های فیلم دیدار (0 دیالوگ)
جزئیات بیشتر از فیلم دیدار
محصول: حوزه‌ی هنری سازمان تبلیغات اسلامی
سوالات نظرسنجی ( 8 سوال)

فیلم ارزش یک بار دیدن را دارد؟


فیلم از لحاظ فنی و هنری باکیفیت ساخته شده است؟


تیم بازیگران، نقش‌ها را خوب بازی کردند؟


داستان و ساختار فیلم غیرتکراری و جدید بود؟


حرف و پیام فیلم، مفید و ارزشمند هست؟


بعد از پایان فیلم به آن فکر می‌کردید؟


فضای فیلم با فرهنگ خانواده شما سازگار است؟


فضای فیلم مناسب کودکان است؟

نظر خود را ثبت کنید
ارزیابی مردم از فیلم دیدار (از مجموع 10 رای)

ارزش تماشا
7.5
خوش ساخت
7.5
بازیگری
9.2
خلاقانه
8.3
محتوای مناسب
6.7
تفکربرانگیز
6.2
مناسب خانواده‌
8.1
مناسب کودکان
5.5
رای شما:
0/10
حداقل کارکتر بررسی: 0 /60
بررسی‌های مردم درباره فیلم دیدار (4 بررسی)
سید محمد موسوی
"دیدار" یک ملودارم پخته و کامل.

هرآنچه که از یک اثر سینمایی ایرانی انتظار داریم در این فیلم انباشته شده است. هیجان، شور جوانی، ازدواج، مرگ، ترس، جنگ، کار و تولید، عشق،‌ تولد و زادآوری، غم، هجرت، اسارت، شادی و امید. یک ملودرام بینظیر از یک کارگردان کارکشته و کاربلد. البته یادمان باشد این فیلم را در عصر خودش تصور کنیم و بعد ببینیم.

"دیدار" تنها اثر سینمایی ست که ما "مهران مدیری" را در کاراکتر یک رزمنده میبینیم. کاراکتری که او دیگر هیچگاه به سراغَ ش نرفت. علیرغم اینکه به گفته خودش در جنگ تحمیلی حضور داشته است. پس از این منظر به این فیلم نگاه کنیم که مهران مدیری دیگر چنین نقشی را بازی نخواهد کرد.
نگاه بعدی ما باید به آثار "محمدرضاهنرمند" باشد. او که نمودار آثارَ ش موجی خروشان را بتصویر می کشد و هم "دیدار" را در کارنامه دارد و هم "عزیزم من کوک نیستم" و هم "مرد عوضی" !! و واقعاً برای من مشخص نشده است که او در چه فضای سیر میکند؟!!!؟ بهرحال با شناخت استفهام برانگیزی که از او داریم، این فیلم، فیلمِ موفقی ست.
قصه این فیلم بسیار ساده و معمولی ست. اما پرکشش و گیرا روایت می شود. قصه عشق یک مرد مسلمان به یک دختر مسیحی، چیزی نبود که بشود براحتی در شروع دهه دوم انقلاب از آن فیلم ساخت و عشق و علاقه شدید و ایجاد رابطه دونفره را به تصویر کشید و در ادامه به دفاع مقدس و بازگشت آزادگان و پیشرفت چشمگیر یک زن تنها ربط داد!! این حجم از جسارت به جرأت در کمتر کارگردانی دیده می شود. جسارتی که در ساخت سری 1و2و3 سریال"کاکتوس" از "هنرمند" دیده بودیم. اما در دهه 70 کمتر کسی این چنین جسورانه فیلم میساخت. از این منظر نیز این فیلم، فیلمِ خوبی ست.
بازی هایی که "هنرمند" از بازیگران کشیده است در نوع خود عالی ست. به ویژه در آن زمان که همه فیلم ها حالت خشن و غیر رمانتیک داشتند، و این نوع بازی ملموس و همه گیر نبوده است. دیالوگ گویی "مهران مدیری"‌ و "مینا لاکانی" نشان از تجربه آنها در عرصه تئاتر دارد و از نقاط قوت فیلم است.
بطورکل بخاطر محتویِ زیبایَ ش این فیلم را تهیه و تماشا کنید. اما در انتظار فُرم و ساختار تخصصی نباشید. زیرا فیلم "دیدار" یک فیلم ساده است بسادگی یک دیدار. همین :)
1 لایک
0 نظر
1398/02/16
سید محمد موسوی
سلام خانم فرهنگ.
چه خوب که شما این اثر رو دیدین. دارم فکر میکنم که چی میشد بازم از این آثار نرم و لطیف ساخته میشد. اینهمه اثر در ژانر نکبت تو دو دهه اخیر، سینمایِ ایرانو فلج کرده؛ ذائقه مردمم عوض.
0 لایک
1398/02/16
محمد عالی است
1 لایک
0 نظر
1396/02/29